Цензурирането на американския президент Доналд Тръмп от социалните мрежи не само

...
Цензурирането на американския президент Доналд Тръмп от социалните мрежи не само
Коментари Харесай

Facebook и Twitter да очакват удар още в първия месец на Байдън

 Цензурирането на американския президент Доналд Тръмп от обществените мрежи освен е невиждано, само че и неуместно, макар че медията е частна.

Да не забравяме, че и Хитлер и Сталин са се въздигнали под звуците на овации. Не бива да се радваме на сходна глоба даже и да е на наш зложелател, тъй като по-късно е нужно доста малко, с цел да се приложи на доста други.

Това разяснява пред Радио София Александър Ненов, експерт по обществени мрежи.

Законите пазят притежателите на частни медии за всевъзможни сходни дейности.

Въпросът обаче е дали тези правила и критерии се ползват и върху другите консуматори, а не изборно. Само в случай че е по този начин – се основава усещането за правдивост.

" Силата на обществените медии е голяма и те безусловно са способни да диктуват хода на международната политика. В съответния случай те като че ли споделиха: " Ние към този момент играем с новия президент “. Всъщност надали ще са доста страдащите, които няма да четат туитовете на Тръмп. В България също доста консуматори на обществените медии живеят добре и без да следват политици там “, добави Ненов.

Според него интернет колоси могат да чакат удар още в първия месец на Байдън, тъй като съгласно демократите те са станали големи и е добре да бъдат ограничавани и раздробени на по-малки компании, в това число и в тях да влизат държавни сътрудници. Нещо сходно към този момент се е случвало на Бил Гейтс при започване на 90-те години.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР